tiistai 10. tammikuuta 2012

Kautta 2009-2010 kuvissa ja kerrottuna





Eli kausi oli alkanut kyyhkyjahdilla ja Saku oli hankittu. Kävimme paljon metsällä ja itse kävin arviolta yli 60 päivänä metsällä. Mutta en käynyt lähelläkään samaa määrää putkeen kuin isäni, jonka oma ennätys on 28 päivää putkeen metsällä, joka on kyllä huikea määrä. Että kyllä tietää mistä tulee valtaosa minun intohimostani metsästykseen.

Kyyhkyjen kyttäys paikkamme näytti hyytymisen merkkejä, ei ollut kuin pari tilannetta avauspäivänä. Teimme reissun Oulujärveltä Rahjaan. Alla kuva Rahjasta.






Kävimme Ähtärin ja Multian suunnalla useita reissuja. Yllä kuva, jossa Saku ja Hutu Multialla elokuussa. Molemmat lepäämässä harjoittelu reissulla ja toinen ajokoira hakemassa.
Alla metso Multialta 16.9, joka oli Remingtonilla eka ampumani ukkometso.



Tuli käytyä myös Naulamäessä 25.9, josta alla olevassa kuvassa oleva teeri saaliiksi kuvastamalla. Hyvä osuma 100 metristä vanhalla Sakon 243 win


Alla kuva parhaista jänis reissuista Multialla, kuva otettu 25.11 ja minä en saanut kaatoakaan ja koirat ajoi koko päivän aamusta iltaan saakka, viimeinen kaato jo päivän hämärtyessä. Isä kaatoi viimeisen jäniksen ja Riku kaksi ekaa. Koirat ovat Vaino ja Vainon pentu Jermu. Loistava reissu saaliillisesti ja ajollisesti.




Yllä kuva Ähtärin ja multian rajalta 19.12 kuva otettu Ähtäriin päin. Alla kuva Päijänteeltä, kun olin Sakua ulkoiluttamassa päivä oli 13. 1, että hienoista maisemista sai nauttia kauden aikana ja erittäin paljon tapahtumista. Kausi oli hyvä ja hieno.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti